LEB Or

L'arribada de l'argentí Fjellerup deixa Cosialls sense fitxa en el Bàsquet Girona

El jugador de Sant Cugat, el que portava més partits al Girona, és el jugador “sacrificat” per l’arribada al club de l’aler

L’arribada de l’argentí Máximo Fjellerup al Bàsquet Girona ha tingut un efecte col·lateral en la plantilla que va començar la temporada. Robert Cosialls, el jugador que porta més temps en el primer equip, s’ha quedat sense fitxa i negocia la seva sortida del club. El Girona només pot tenir 12 fitxes a la LEB Or i ja va inscriure Gonçalo Delgado a l’equip EBA per tenir més marge de maniobra.

Sargatal considera que té ben cobertes les posicions de 3 i 4 amb la presència de Jawara, Schaftenaar, Sevillano, Stürup i Èric Vila. El moviment més lògic semblava una cessió de Pol Molins, el jugador que ha tingut menys La posició de base també està ben coberta però al final el damnificat ha estat el pivot de Sant Cugat, que ara mateix no té cap oferta sobre la taula tot i que la direcció esportiva ha sondejat una cessió a alguns dels equips catalans de la LEB Plata.

El pivot de Sant Cugat va arribar al Girona l’estiu del 2018 i s’ha convertit en el jugador amb més partits en el primer equip, més d’un centenar comptant els de les diferents lligues catalanes que ha jugat l’equip. La baixa s’ha fet efectiva avui mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)