LEB Or

El Girona fitxa Maxi Fjellerup

Bàsquet. L’aler argentí (1,98 m, 1997) arriba del Palma, també de la LEB Or, i acreditava 14 punts en 28 minuts en el seu primer curs a Europa. L’equip gironí té ara 14 jugadors

El Girona incorpora Máximo Hugo Fjellerup (1,98 m, 1997) procedent del Palma, també de la LEB Or. L’aler argentí és internacional en les categories de formació i ha arribat a l’absoluta. Format a l’Argentino Juniors, havia jugat al Bahía Basket (2014-18) i al San Lorenzo de Almagro (2018-21) abans d’arribar a Europa aquest estiu. La incorporació de Fjellerup fa que Jordi Sargatal disposi d’una plantilla de 14 jugadors –Gonçalo Delgado té fitxa del filial, a EBA.

“Fa tres dies el meu representant em va dir que tenia aquesta oferta, al principi em va costar decidir-me perquè a Palma el club havia confiat en mi i el moment era delicat. El primer que vaig dir va ser que em quedaria, però parlant amb el meu representant, amics i gent del bàsquet m’han convençut per fer el pas a un club que té l’equip fet”, explica Fjellerup, que va jugar a Fontajau contra el seu actual equip en l’últim partit dels gironins, el 17 de desembre (98-77). Titular, va acabar amb 16 punts (2/5 triples), 6 rebots i 16 de valoració en 33:15. En onze partits de lliga acreditava 14 punts, 5 rebots i mig, 2 assistències i 13,5 de valoració en 28 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)