ACB

El Baxi, a frenar un Bilbao en ratxa

Bàsquet. ACB. Els manresans juguen a Miribilla contra un rival que suma cinc triomfs seguits; el Barça de Jasikevicius, pendent de la decisió de Higgins, rep un Obradoiro en hores baixes

El Baxi Manresa, la gran sorpresa de l’ACB juntament amb el Breogán, intentarà avui (20 h, Movistar) trencar la ratxa victoriosa d’un sorprenent Bilbao que des que va sortir de la Covid-19 ha guanyat cinc partits seguits. Els d’Àlex Mumbrú compten amb referents com Goudelock o Delgado, però sobretot està destacant Hakanson. El tècnic Pedro Martínez parla del rival: “Sabem que juguem contra un equip que està en bona dinàmica, que ha fitxat jugadors, durant la temporada, que els han aportat un salt de qualitat. Ens hem de preparar per a un partit molt dur i difícil.” D’altra banda, el Barça disputa el seu cinquè partit consecutiu al Palau Blaugrana –quatre triomfs seguits, contra Villeurbanne, Penya, Bayern i PAO–, un fet anecdòtic que ha permès recuperar forces. Els blaugrana, molt pendents de si Higgins decideix operar-se, rep aquest migdia un Obradoiro (12.30 h, Movistar) en hores baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)