Lliga femenina

L’Spar Girona rep l’Araski i el Cadí juga a València

Lliga Femenina. El primer partit és de la jornada 16 i l’altre, de la 25 (16 de març)

L’Spar Girona i el Cadí la Seu, que tenen pendent el partit que els havia d’enfrontar el 20 de febrer a Fontajau (jornada 21) pels casos de covid-19 en l’equip de l’Alt Urgell, juguen avui jornades endarrerides i avançades, respectivament. L’Uni ho fa a casa contra l’Araski (a les 19 h), un duel del 9 de gener ajornat pel brot a la plantilla gironina en què l’Spar vol trencar la mala ratxa de resultats després de perdre en l’Eurolliga avui fa una setmana i en la lliga dissabte. El Cadí, en canvi, disputa un duel de la jornada 25 (20.30 h) que l’amfitrió de la copa no podrà disputar perquè el 16 de març –hi ha l’Spar Girona-Avenida, que s’haurà de canviar de dia– coincideix amb jornada europea. L’equip de Bernat Canut suma cinc triomfs seguits i en la primera volta ja va superar les taronges.

Els dos clubs catalans ja miren a la copa i tenen oberts els terminis de sol·licitud d’abonaments per a les seves respectives aficions. L’Uni dona temps als seus aficionats fins a la mitjanit de divendres i el Sedis fins a la de diumenge. L’any passat la presència de públic era quasi testimonial i, aquest, hi haurà una capacitat per a 9.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)