Lliga femenina

Binta Drammeh continuarà dues temporades més a l’Spar Girona

Bàsquet. Lliga Femenina. Canut va sumant peces al projecte i la renovació se suma a les ja conegudes de Flores, Gardner, Mendy, Araújo, Labuckiene i els fitxatges de Cornelius i Etxarri

L’Spar Girona continua sumant peces al nou projecte de Bernat Canut. A la continuïtat ja coneguda de Laia Flores, Rebekah Gardner, Magali Mendy, María Araújo i Giedre Labuckiene, se li va afegir el fitxatge d’Irati Etxarri i de Laura Cornelius i ahir es va renovar Binta Drammeh, que continuarà a Fontajau dues temporades més. Queda per renovar Kennedy Burke. Després de signar Drammeh l’any passat un contracte d’una temporada amb una altra d’opcional, les dues parts han renunciat a fer efectiva la sortida de la jugadora. A més, totes dues parts també han arribat a un acord per renovar el contracte fins a la temporada 2023/24.

Binta Drammeh renova després de protagonitzar una gran temporada amb l’Spar. La jugadora ha fet una mitjana de 9,6 punts, 3 rebots i 8,2 de valoració per partit en la LF Endesa. En l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 8,8 punts, 2,6 rebots i 6,7 de valoració per partit.

Nascuda a Skäggetorp, Suècia, el 1992, Binta Drammeh és una jugadora exterior de 180 cm amb un llarg recorregut internacional. Va començar la seva trajectòria la temporada 2009/10 en el Telge Basket, on va fer una mitjana de 15,6 punts i 9,4 rebots per partit. Ha passat per França, Alemanya, Rússia, Turquia, Hongria, Itàlia, l’Estat espanyol i Letònia.

El director tècnic gironí, Pere Puig, ha valorat la renovació. “La bona temporada que va protagonitzar Binta Drammeh va fer que revés algunes propostes d’altres clubs. Tot i que el seu contracte preveia la sortida, les dues parts hem decidit per mutu acord no exercir la clàusula i Binta continuarà la temporada vinent. Fins i tot hem augmentat un any més el contracte. Per tant, podrem gaudir de la Binta dues temporades més.”

LES FRASES

El seu contracte preveia la sortida per les dues parts, però hem decidit prorrogar-lo i allargar-li una temporada més
La bona temporada que va protagonitzar va fer que revés ofertes d’altres clubs
Pere Puig
DIRECTOR ESPORTIU SPAR GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)