ACB

La Penya no falla i torna a una semifinal 14 anys després (81-58)

Els verd-i-negres han encarrilat el partit amb una sortida explosiva (29-11) davant un Tenerife erràtic en triples (4/20)

La Penya s’ha classificat per les semifinals de l’ACB (81-58)després de 14 anys sense ser-hi. Els verd-i-negres jugaran divendres el primer partit de semifinals al Palau Blaugrana contra el Barça en una sèrie al millor de cinc partits. Els dos primers seran a la pista del Barça (divendres 21h i diumenge 12.30) i el tercer partit serà al Palau Olímpic el dimecres vinent. Si hi ha quart partit seria divendres a Badalona i el cinquè i definitiu seria diumenge següent al Palau Blaugrana.

Tot això gràcies a la victòria que ha aconseguit el Joventut que ha sortit molt intens des del salt inicial imposant un ritme frenètic, pressionant en defensa i provocant el desencert en el triple canari (4/20). L’objectiu era ofegar Feliz atacant Huertas i el dominicà ho ha fet sensacionalment bé. D’entrada un 11-2 i després ampliant fins a un màxim avantatge de 17 punts (28-11) atacant Huertas i donant pilotes interior a Tomic per atacar Shermadini. Al descans (38-22) i amb Parra fent dobles figures (10 punts i 10 rebots).

Al tercer quart ha arrencat amb un 2+1 de Feliz que ha situat la màxima del matx (41-22). La diferència ha crescut una mica més amb l’entrada en escena de Vives (54-33). Una esmaixada de Birgander i una penetració de Busquets han augmentat encara més la renda (60-36). Un triple de Vives al darrer segon de possessió ha trencat definitivament el matx (72-47).