ACB

La Penya assalta el Palau Blaugrana i iguala la sèrie (81-87)

Els verd-i-negres han dominat amb autoritat tot el segon temps davant un Barça impotent

La Penya ha donat la sorpresa al Palau Blaugrana i ha empatat la sèrie de semifinals contra el Barça (81-87). L’eliminatòria viatjarà ara a Badalona dimecres (21h) en el tercer partit i divendres (21h) on el Joventut tindrà l’oportunitat de fer història amb la seva afició si supera els dos partits, cosa que és molt difícil. La semifinal agafa un caire de màxima emoció.

La Penya ha començat marcant el ritme i dominant el rebot. A més, ha tingut encert (9-14). La reacció del Barça ha arribat des de la línia del triple amb Exum castigant des de la cantonada (25-19). Però l’exhibició ofensiva de Ribas, els triples de Vives (2) i Bassas (2) i sobretot el domini de Tomic dins la pintura ha permès canviar totalment la dinàmica i els de Carles Duran han marxat al descans per davant (40-42).

La sortida del tercer període ha estat impactant per la Penya que ha agafat vuit punts de renda (42-50) amb Feliz, Ribas i Birgander molt sòlids. Els verd-i-negres han continuat molt sòlids i un 2+1 de Parra ha situat la màxima diferència (44-56). Un triple de Bassas ha agreujat encara més la situació pels blaugrana (46-59). Els verd-i-negres han continuat dominant. El Barça ha aprofitat una rauxa per situar-se a 8 punts (62-70). Però la Penya ha tornat a fer una estirada ja definitiva després d’un 2+1 de Willis (64-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)