NBA

Els Warriors guanyen el segon partit i anivellen la final contra els Celtics

S’imposen per 107-88 en un partit que trenquen en el tercer quart

Els Golden State Warriors han guanyat els Boston Celtics per 107-88 i han empatat (1-1) la final de la NBA després dels dos primers partits que s’han disputat a San Francisco. Stephen Curry (29 punts, 6 rebots i 4 assistències) ha sigut el millor d’uns Warriors que han trinxat als Celtics en un tercer quart espectacular en el que han fet un parcial de 35-14. El millor d’un conjunt de Boston irreconeixible ha sigut Jayson Tatum (28 punts, 6 rebots i 3 assistències).

La primera meitat del partit ha estat anivellada i s’ha arribat al descans amb un 52-50, però en el tercer període Golden State ha trencat el partit, s’ha situat amb 23 punts d’avantatge i han sentenciat. En el darrer quart els dos equips han reservat a les seves estrelles i els Warriors han arribat a guanyar de 29 punts. La final viatja ara a Boston on dimecres es jugarà el tercer partit i divendres el quart.