Lliga femenina

Una imatge renovada

Bàsquet. L’Spar Girona presenta els seus equipaments amb l’uniforme negre, el tercer, com a gran novetat. Demà, l’estrena a Tordera (19 h)

Imatge renovada per a l’Spar Girona, que presenta els seus uniformes de joc a la Diputació de Girona en un acte encapçalat per Jordi Masquef i que tenia la presència del president de l’Uni, Cayetano Pérez, i de la majoria de jugadores del primer equip: María Araújo, Laia Flores, Binta Drammeh, Giedre Labuckiene, Irati Etxarri, Nora Galve i Faustine Parra. També hi havia la directora esportiva, Laia Palau; el tècnic, Bernat Canut, i el gerent de TC Equipacions Esportives, Quim Ahumada –l’empresa de Bescanó és el proveïdor dels equipaments del primer equip una temporada més.

“A la Diputació de Girona estem encantats de donar-vos suport perquè sou un exemple de constància i treball ben fet, i contribuïu a portar el nom de Girona i de les comarques gironines arreu de l’Estat i també a Europa. Sou un referent amb majúscules a la nostra demarcació”, diu Masquef, després de desitjar una bona temporada al conjunt gironí. “Amb aquest nou disseny hem fet una aposta pels colors del club, amb la novetat del tercer equipament, de color negre. L’Uni Girona continua apostant per les empreses gironines i, per aquesta raó, hem tornat a confiar en TC Equipacions Esportives. Som un club de Girona i hem d’ajudar les empreses del territori”, destaca Pérez des de la que defineix com “la casa de tots els gironins”.

L’amistós de demà a la pista del CEEB Tordera (19 h) suposa l’estrena de la principal novetat, la samarreta negra, que l’Spar durà en els partits que jugui aquesta pretemporada i en la Lliga Catalana, de la qual és l’amfitrió a Fontajau el 30 de setembre i el 2 d’octubre –semifinals i final. El vermell i el groc continuaran sent la primera i la segona indumentàries i, igual que la negra, ja es poden adquirir a la botiga en línia que el club té al seu lloc web. El disseny és llis sense les línies vectorials de les últimes temporades, i en les tres versions té les quatre barres de la senyera sls laterals.

LES REACCIONS

Sou un exemple de constància i treball ben fet, i contribuïu a portar el nom de Girona i de les comarques gironines a l’Estat i a Europa
Jordi Masquef

DISPONIBLES

Ccontinuem apostant per les empreses gironines. Som un club de Girona i hem d’ajudar les empreses del territori
Cayetano Pérez
Les tres versions tenen la senyera als laterals i ja es poden comprar al lloc web de l’Uni
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)