ACB

Remuntada tot i les baixes

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona suma el primer triomf de pretemporada després de capgirar quinze punts de desavantatge; Sorolla surt amb crosses

Bàsquet Girona 78 Joventut 71

BÀSQUET GIRONA:Franch (9), Taylor (13), Vila (12), Marc Gasol (14), Miletic (10) –cinc inicial–, Figueras, Colom (8), Pol Molins (5), Hanzlik (6) i Sorolla (1). 19/31 de 2. 10/24 triples (3 Franch, 2 Colom, 2 Hanzlik, 1 Molins, 1 Marc Gasol i 1 Vila). 10/15 lliures. 32 rebots (7 Taylor i 7 Gasol). 26 assistències (7 Taylor) i 85 de valoració (16 Marc Gasol).JOVENTUT:Vives, Guy (14), Kraag (4), Ellenson (8), Tomic (6) –cinc inicial–, Busquets (5), Ribas (2), Ventura (3), Allen, Howard (7), Birgander (12) i Maronka (10). 20/32 de 2. 7/28 triples (2 Guy, 2 Maronka, 1 Busquets, 1 Ventura i 1 Howard). 10/13 lliures. 29 rebots (5 Ventura). 12 assistències (6 Vives) i 74 de valoració (15 Birgander).PARCIALS:15-17, 17--22 (32-39); 21-18 (53-57) i 25-14 (78-71).

42

%

triples

El Bàsquet Girona continua sumant quilòmetres de recorregut i va agafant confiança. El que està fent Aíto té molt mèrit tenint en compte que falten els internacionals Fjellerup i Prkacin, Garino està pendent de revisió, a Oriola se li complica el futur immediat i, a tot això, ahir Jaume Sorolla va recolzar malament el peu esquerre i va haver de marxar amb crosses. La part positiva és que encara queden 25 dies per començar l’ACB i hi ha marge de maniobra perquè tantes baixes avançat el curs poden engegar a rodar la temporada. Però el Bàsquet Girona no només competeix sinó que a més recupera efectius com Franch, ja recuperat i amb bons minuts en pista.

El matx d’ahir a Olot, on se celebrava el cinquantè aniversari de l’entitat local, va ser un èxit global. El partit va arrencar amb igualtat durant el primer període però en el segon quart va aparèixer el nou fitxatge del Joventut Guy (9 punts) i juntament amb els joves Kraag i Maronka van donar un màxim avantatge als de Badalona (35-50). Els gironins, però, van augmentar la intensitat defensiva, van començar a córrer i primer amb els triples de Colom i Franch i després amb el trident format per Figueras, Franch i Taylor van capgirar el resultat amb un triple de Gasol. Es va entrar amb màxima igualtat al tram final, en què amb 74-71 i a 42 segons del final el campió de l’NBA va anotar la cistella decisiva. Dissabte vinent a Maó, nou test contra el Gran Canària.

Patrocini

Es complica el fitxatge d’Oriola, que s’ha lesionat

El fitxatge de Pierre Oriola pel Bàsquet Girona s’ha complicat. El pivot de Tàrrega, que marca diferències si està en condicions, s’ha lesionat i això obligarà el club gironí a buscar una solució. El pivot es va desvincular del Barça, amb qui tenia contracte, i tot i estar fent coses amb el Bàsquet Girona es va lesionar i ara està pendent de prendre una decisió sobre el tractament a seguir per recuperar-se. D’altra banda, el Pato Garino també està pendent de la revisió mèdica després de lesionar-se amb l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)