Eurolliga

Satoransky fa figa en el tir al darrer segon a Kaunas (73-72)

Higgins havia recuperat la pilota però els blaugrana han acabat perdonant en la darrera possessió

El Barça ha desaprofitat l’ocasió de guanyar a Kaunas on ha tingut l’última possessió però Satoransky, que havia rebut a la cantonada sol, no s’ha atrevit, ha dubtat i al final ha acabat llançant forçadíssim (73-72).

A nivell ofensiu no s’ha trobat còmoda mentre el Zalgiris ha trobat sobretot a Ulanovas com a gran referent amb 11 punts i 16 de valoració. Tres triples seguits de l’exBarça Rolands Smits per agafar una màxima de 9 punts (38-29). La reacció ha arribat en dos minuts d’inspiració sobretot de Sanli per reduir la diferència però abans del descans un 3+1 d’Evans ha retornat la diferència a nou punts (44-35).

Al tercer quart els lituans han augmentat la renda (48-37). Però ha aparegut Higgins per encadenar 10 punts literalment seguits i tornar el Barça dins el matx (50-49). Els de Kazys Maksvytis han començat a tenir dubtes i ha començat a encadenar molts errors. Jokubaitis ha consolidat la remuntada (50-51). Abans del final del tercer quart ha despertat Evans (52-51) però Laprovittola ha respòs amb un triple (52-54) liderant un parcial de 4-16. Els lituans s’han mantingut dins el matx però amb cistelles increïbles com un triple al darrer segon i puntejat de Dimsa (60-58). La igualtat s’ha mantingut fins al final de la primera mitja hora de partit (61-61). Però el Zalgiris amb un triple d’Evans i tres tirs lliures d’una falta de Jokubaitis a Dimsa ha tornat a fer una estirada (67-61). Però el Barça ha tornat a renéixer i un triple de Jokubaitis ha tornat a posar el Barça per davant (67-68). Amb 69-70 els blaugrana han tingut dos triples per sentenciar però Satoransky i Jokubaitis, absolutament sols, han fallat. En l’atac següent Butkevicius l’ha clavat de tres a 26 segons pel final (72-70). A 16 segons pel final Kalinic ha tingut el triple també sol però ha fallat i li ha fet falta a Evans que ha anotat un tir lliure (73-70). Laprovittola ha anotat dos tirs lliures (73-72) i en l’última acció Higgins ha recuperat la pilota i al contracop li ha arribat la pilota a Satoransky que ha perdonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)