Eurolliga

Saras explica que la sortida de Brandon Davies va ser una qüestió “econòmica”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha explicat avui que la marxa del pivot Brandon Davies l’estiu passat a l’EA7 Emporio Armani Milan, rival del Barça demà al Palau a l’Eurolliga (20.30 h), va ser perquè el jugador va prioritzar la superior oferta econòmica del conjunt italià. “És força fàcil d’explicar, era una qüestió econòmica més que una altra cosa. No vam arribar on sí que podia arribar el Milà i ell va triar el seu destí. Vam fer molts esforços perquè es quedés. Tant Mario Fernández com jo vam parlar molt amb ell, li vam explicar la situació del club i de l’equip”, ha recordat el tècnic lituà aquest dimecres a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Tot i la decisió del Davies, Jasikevicius no li guarda rancúnia: “Teníem moltes ganes que es quedés, però no va poder ser. Jo l’he entrenat molts anys, tant aquí com al Zalgiris, i li desitjo molta sort. Tant de bo que siguin molt feliços ell i la seva família a Milà”.

Respecte del rival, n’ha subratllat les virtuts: “És massa aviat per parlar de favorits. Ens enfrontem a un equip amb molt de talent i un entrenador experimentat. Com tots, necessiten temps per veure com encaixen les peces. Amb el pas del temps, segurament seran un dels millors equips d’Europa”.

Jasikevicius ha repassat com es troben els lesionats Nikola Mirotic i Kyle Kuric: “Niko segueix amb la seva recuperació i Kyle ha començat a fer part de l’entrenament amb l’equip. Està pendent d’alguns exàmens mèdics, fent petits passos endavant. Els esperem a tots dos aviat”. “El més important a hores d’ara és centrar-nos en el nostre joc, afegir idees o millorar el que no fem bé. Just avui hem començat a preparar el partit. Ha estat una setmana bona per a nosaltres en aquest aspecte, amb alguns entrenaments i conceptes nous” , va explicar el preparador del Barça.

Tot i el balanç de dues victòries i dues derrotes a l’Eurolliga, Jasikevicius ha assegurar que “és massa aviat per sentir pressió” pels resultats, menys encara abans d’”un d’aquests partits que als jugadors els encanta jugar, davant d’un gran rival” i amb el pavelló ple”. “Volem ser forts a casa i, ja des de l’any passat, sentim que l’afició ens empeny en els moments difícils. Això és el més important, que estigui del nostre costat quan les coses no van bé, perquè hi haurà moments d’aquests durant la temporada”, va concloure l’entrenador del conjunt català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)