Eurocopa

El Cadí La Seu s’estrena a Europa amb una victòria molt plàcida (71-47)

Supera des del primer segon el Grengewald i arriba a tenir una diferència de 27 punts abans del descans

El Cadí La Seu ha iniciat la seva aventura europea d’aquesta temporada amb una clara i plàcida victòria per 71-47 contra el Grengewald de Luxemburg en el primer partit de l’Eurocopa. El conjunt urgellenc ha dominat des del primer segon i ràpidament s’ha distanciat en el marcador davant un rival força inferior. El Cadí La Seu ha arribat a tenir 27 punts de marge (46-19) abans del descans, i en la segona meitat ha baixat el ritme. Només els triples desaprofitats (4 de 29) han evitat un marcador molt més ampli. Les dotze jugadores del conjunt urgellenc han tingut minuts i les dotze han anotat. Koenen n’ha fet 15 i ha estat la màxima anotadora.

Un triple com a primera anotació i un 7-0 d’inici ja han deixat clar que la superioritat del Cadí era manifesta, i el parcial d’11-0 (18-2) en els primers minuts ho ha certificat. Les urgellenques no han tingut rival i han anat ampliant el seu avantatge, 24-7 al final del primer quart i 46-21 al descans. En la segona meitat el Cadí La Seu ha baixat el ritme i la intensitat defensiva, i el Grengewald ha estat més inspirat de cara a cistella. James ha anotat 22 punts per les luxemburgueses, que han dominat el tercer quart. En els darrers deu minuts el Cadí La Seu ha tornat a centrar-se i s’ha emportat la primera victòria a Europa per 71-47.