Lliga femenina

Èric Surís entrenarà el Jairis

El tècnic gironí torna a les banquetes de la competició després de ser destituït fa dos anys a l’Uni

Èric Surís (1982) és el nou entrenador del Jairis, que ahir prescindia del tècnic de l’ascens del conjunt murcià, Lucas Fernández, després de la victòria contra el Tenerife (72-63). El nou equip de Surís, que fa dos anys era destituït de l’Uni Girona, és desè amb 3-4 i havia enllaçat tres derrotes seguides. El gironí, que serà presentat aquest dimarts, debutarà dissabte contra l’Avenida. El 4 de desembre, l’Spar Girona visita el Jairis mentre el retorn de Surís a Fontajau serà el 5 de març, en el primer duel després de la copa.

Surís, campió de lliga i Supercopa amb l’Uni i protagonista des de la banqueta del creixement del club en l’àmbit europeu, és seleccionador estatal femení sub-23. La temporada passada, la primera després de ser destituït a Girona, havia signat pel Nadejda rus però finalment no va viatjar a Orenburg per motius familiars. Múrcia serà, ara sí, el seu primer destí fora de la demarcació a nivell de clubs després del seu pas pel GEiEG, el Salt i l’Uni.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)