Eurolliga

Saras i la gestió de les càrregues

Evitar lesions. El tècnic lituà no està forçant els seus referents per guanyar partits pensant a arribar al seu màxim rendiment en els moments clau del curs, quan es decideixen els títols

Si res ha canviat aquesta temporada respecte del curs passat és que Saras té clar que quan s’ha d’arribar en bona forma és en el tram final. Això obliga a no forçar jugadors i a gestionar les càrregues de treball. Els dos casos més clars han estat el de Higgins i el de Mirotic. El nord-americà difícilment juga tres partits seguits perquè ha anat arrossegant molèsties –ara ha tingut lumbàlgia però va ser operat de fasciïtis plantar del peu dret– i Mirotic no va reaparèixer fins que realment estava al seu màxim nivell, com ja ha demostrat. Amb Kuric també està havent-hi màxima precaució i no el força perquè és delicat. S’hi afegeixen les baixes lògiques del ritme de competició, com han estat, per exemple, la d’Abrines –lumbàlgia–, Sergi Martínez –operat del genoll– i, com ahir, Sanli, amb gastroenteritis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)