Eurolliga

Satoransky esvaeix els fantasmes de la remuntada (74-68)

Un triple del txec quan el PAO s’havia situat a un sol punt (69-68) ha sentenciat

El Barça ha atrapat ja el fins ara líder Fenerbahçe, que ha punxat a casa contra el Baskonia, després d’un triomf de mèrit contra un Panathinaikòs (74-68) que encadena la seva segona derrota seguida després d’haver sumat quatre triomfs seguits. Els màxims anotadors blaugrana han estat Vesely (15 punts i 22 de valoració), Mirotic (14) i Satoransyk (13). La bona defensa sobre Bacon ha estat clau: 5/19 tirs de camp del nord-americà.

El matx ha arrencat amb un encert espectacular del Barça que al primer quart ha fet un impecable 8/10 triples i deixant en només 12 unts el seu rival (28-12). La diferència s’ha disparat fins els 17 punts (37-20) abans d’arribar al descans (43-30). Al tercer quart el PAO, gràcies a Gudaitis amb 8 seguits semblava que donava vida. Però els blaugrana no s’han relaxat i fent una gran defensa sobre Bacon s’ha mantingut per davant. I quan semblava tot controlat han aparegut els fantasmes de les últimes remuntades en contra i el PAO ha tingut fins a dues ocasions per posar-se per davant amb 69-68 al marcador. Però Satoransky ha clavat un triple i després una gran defensa del Barça ha forçat que s’esgotés la possessió grega.