ACB

El Baxi Manresa tomba el Bàsquet Girona en un final surrealista (82-79)

Pels manresans bons minuts del debutant Robinson (11 punts) amb Waczynski (19) sent clau

El Baxi Manresa ha agafat oxigen i surt de la zona de descens i li complica una mica més la vida al Bàsquet Girona que haurà de fer moviments aviat a la plantilla (82-79). Els manresans han arribat a guanyar de 13 punts en el triomf 500 a l’ACB de Pedro Martínez però ha acabat demanant l’hora perquè un parcial de 0-10 al tram final ha posat els gironins a un punt a 21 segons pel final (78-77). Amb 80-77 Colom ha disposat de dos triples per forçar la pròrroga però ha fallat.

El derbi ha arrencat amb un Bàsquet Girona sorprenent amb el jove txec Hanzlik anotant dos triples i agafant la màxima del matx després d’un 0-7 (7-16). El Baxi Manresa ha reaccionat de forma espectacular de la mà de Waczynski que ha clavat tres triples seguits i 14 punts als primers 13 minuts (24-25). Els manresans han consolidat la remuntada amb la primera cistella de Robinson amb la samarreta del Baxi i un triple de Brancou per un parcial de 13-2 (30-25). La ratxa dels de Pedro Martínez s’ha mantingut per agafar la màxima (36-28) abans del tercer triple de Hanzlik per tancar el primer temps (36-31).

Al segon temps els manresans han estat molt més sòlids mentre el Bàsquet Girona ha trobat a faltar referents com Taylor o Fjellerup que han estat lluny del seu nivell. Els de Pedro Martínez han agafat 13 punts de renda (58-45) amb bons minuts pel debutant Robinson i també de Geben. Tot i que el partit semblava sentenciat s’ha arribat a 54 segons pel final a quatre punts després d’un 0-7 amb un triple de Colom (78-74). Marc Gasol encara ha posat més pressió a 21 segons pel final amb un altre triple (78-77). Ferrari ha anotat dos tirs lliures després de rebre una falta (80-77). I amb 16 segons pel final Colom falla dos triples per forçar la pròrroga, el segon literalment s’ha sortit de dins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)