Eurocopa

Gaudir del premi assolit

Bàsquet. Eurocopa. El Cadí la Seu no té possibilitats de remuntar 25 punts al Galatasaray turc però ja té la satisfacció d’haver fet història

El Cadí la Seu visita avui (18 h Esport3) la pista del Galatasaray en el partit de tornada d’uns històrics quarts de final de la competició europea, on les alturgellenques estan fent història. L’eliminatòria està virtualment perduda perquè al Palau d’Esports les de Jordi Acero van cedir de 25 punts (61-85), però l’equip ha d’aprofitar el partit d’alt nivell per preparar un mes de març exigent on jugarà contra l’Estudiantes, el Jairis, el Barça i el Gernika. Les altres eliminatòries dels quarts tenen diferents situacions: Elitzur d’Israel té 5 punts de marge contra el Reyer Venècia (80-75), el Villeneuve francès va guanyar de 16 el Saragossa (84-68) i el Lió ho té fet contra l’Angers en el duel francès (88-58). “No anem de vacances, anem a donar el màxim per continuar creixent”, assegurava ahir el tècnic, Jordi Acero, abans del viatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)