FIBA Champions

Un triple de Harding a sis segons del final dona el triomf al Baxi Manresa (76-77)

Els manresans perdien de 18 punts en el primer temps a la pista del Bahcesehir turc

El Baxi Manresa ha aconseguit una gran victòria a la pista del Bahcesehir turc gràcies a un triple de Harding a sis segons del final (76-77). Els manresans han arribat a perdre de 18 punts a un minut del descans, però s’han refet molt bé en el tercer quart i en el darrer han aguantat la darrera empenta local i han guanyat. El Manresa fa un pas important per classificar-se pels quarts de final de la FIBA Champions League i el conjunt turc ja no te possibilitats.

L’inici del partit ha estat desastrós pels manresans que han encaixat un 11-0 d’entrada i no han anotat el seu primer unt fins al minut sis i mig de joc. Amb els punts de Vaulet ha millorat una mica al final del primer quart, però en el segon període el conjunt turc s’ha escapat amb el triples d’Arslan, 4 de 6 en el primer temps. El Bahcesehir ha arribat a la màxima avantatge de 18 punts (42-24) a un minut del descans amb el que ha igualat el bàsquet-average amb el Manresa. A la mitja part s’ha arribat amb un 42-30.

En el tercer quart s’ha vist un Baxi Manresa completament diferent. Ha començat anotant triples –quatre de seguits–; i apropant-se en el marcador amb un Robinson molt inspirat en atac. Dani Garcia ha situat als manresans per primera vegada per davant en el marcador (56-57) a tres minuts del final del tercer període que ha acabat amb 60-62. El Manresa ha anotat més punts en aquests deu minuts que en els vint del primer temps. L’inici dels darrers deu minuts els turcs s’han tornat a posar per davant i el Manresa ha tornat a estar cinc minuts sense anotar. El Bahcesehir s’ha situat sis punts per sobre (71-65) a tres minuts del final. Harding ha agafat la responsabilitat en atac i a sis segons del final ha anotat un triple que ha donat la victòria al Baxi Manresa, 76-77.