ACB

Sense energia a Múrcia

ACB. El Bàsquet Girona és doblegat pel Múrcia i encadena la cinquena derrota consecutiva en un partit en què els locals accentuen la fragilitat defensiva gironina i el poc encert des de l’exterior

UCAM Múrcia 102 Bàsquet Girona 79

UCAM MÚRCIA:Bellas (4), Radovic (14), McFadden (15), Pustovyi (10), Anderson (17) –cinc inicial–; Trice (4), Luther (2), Sakho, Diop (13), Jelinek (20), Rojas (2) i Adronikashvili (1). 23/43 de 2, 13/31 triples (4 Jelinek, 3 Anderson i Diop, 2 McFadden i 1 Pustovyi), 17/22 tirs lliures, 46 rebots (7 Radovic), 26 assistències (11 Trice) i 120 de valoració (18 Jelinek i Anderson).BÀSQUET GIRONA:Taylor (23), Colom (12), Prkacin (6), Fjellerup (5), Gasol –cinc inicial–; Garino (3), Vila (6), Figueras (1), Miletic (13), Hill (4), Hanzlik i Sorolla (4). 21/40 de 2, 6/26 triples (2 Taylor, 1 Vila, Miletic, Colom i Hill), 19/30 tirs lliures, 33 rebots (6 Miletic), 14 assistències (4 Colom) i 82 de valoració (20 Taylor).PARCIALS:26-20, 21-26 (47-46), 30-14 (77-60) i 25-19 (102-79).

El Bàsquet Girona va competir en els primers dos quarts, però es va desfer després de la represa amb uns Anderson i Jelinek inspirats des de la distància i amb Taylor –23 punts i 20 de valoració– com a única amenaça gironina. Els d’Aíto no van trobar la reacció, ni l’actitud suficient i ara ja estan focalitzats en el partit contra el Fuenlabrada. Els primers deu minuts van començar amb un intercanvi de cops a la zona. L’encert murcià passava per la fragilitat defensiva gironina: el parcial de 6-0 local conduït per Radjovic (6) i Mcfadden (4) des de la zona (10-6) en va ser un exemple. La reacció gironina va arribar en dues jugades consecutives entre Colom –4 assistències– i Prkacin. Això no obstant, Diop va marcar la diferència del quart amb 10 punts –2/2 en triples– i les segones jugades (26-20), la màxima dels primers 20 minuts. L’efímer encert des de 6,75 de Vila i Hill en l’inici del segon període no va reflectir el 6/26 global final. Taylor va empatar el matx molt disputat (35-35). Miletic, el més actiu en la rotació, va tornar a posar per davant el Girona de manera momentània. Jelinek, encertat des del perímetre, va concloure el parcial amb el seu desè punt.

Els gironins no van trobar l’encert des del tir lliure després d’uns minuts en què els dos equips es van posar en bonus. Jelinek i Anderson van castigar encara més en el tercer quart des del perímetre. Els murcians van posar una màxima de 21 punts en 7 minuts. Trice va mantenir la dinàmica des dels 6 metres i Pustovyi, la cirereta, superant els 100 punts amb un triple alliberat. Un nou partit per oblidar.

LES REACCIONS

El Múrcia ha estat molt millor físicament que nosaltres. El matx s’ha trencat en al tercer quart i s’ha notat molt l’energia que han tingut
En Marc no ha tingut el millor dia, tampoc físicament, però no és la raó principal d’avui
Aíto Garcia Reneses
entrenador bàsquet girona

El partit més gris de Marc Gasol a Girona

A.M.

A Múrcia ahir, l’equip no es va trobar còmode en cap moment, i així es va acabar reflectint en el resultat. Entre molts altres factors, una de les explicacions va ser el partit pobre que va fer Marc Gasol, que no va poder entrar gaire en joc defensat per Pustovyi. El pivot de Sant Boi va estar molt desencertat i, de fet, no va anotar cap punt, però, fins al tercer quart, Gasol no va poder tirar a cistella. D’una antiesportiva seva, va arribar un parcial de 13-0 per posar el primer gran avantatge del Múrcia (64-50)