Lliga femenina

Shay Murphy tanca la segona etapa a l’Uni

Bàsquet. Lliga Femenina. L’alera és la segona baixa confirmada per al curs que ve

Shay Murphy (1,80 m, 1985) és la segona baixa confirmada de l’Spar Girona per a la temporada que ve, després de Laia Flores. Les dues jugadores acaben contracte i no han rebut l’oferta de renovació, a diferència de Giedre Labuckiene, que sí que continuarà. Murphy, que ja va jugar a l’Uni la temporada 2018/19 fins a la copa, es va oferir al club gironí per reforçar la plantilla en la pretemporada l’estiu passat i, com que les baixes han estat la constant, es va quedar tot l’exercici.

L’escorta californiana, que va disputar la copa amb el dit d’una mà trencat i que ja no va reaparèixer fins a la derrota en el play-off contra el Barça CBS, ha disputat 31 partits en les competicions FEB, amb 7,8 punts i 6,8 de valoració i tots els de l’Eurolliga (16) amb 6,4, 7,1. Pel que fa als triples, en les competicions estatals acabava amb un 39% (34/87) i baixava fins el 29 (14/48) a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)