Lliga femenina

El Cadí fa oficial la marxa de Laura Peña

És l’escollida per ser la directora de joc de l’Spar Girona el curs que ve

Laura Peña (1,69 m, 1998) no seguirà al Cadí i tanca quatre temporades al Sedis, on va arribar procedent del Femení Sant Adrià –hi va estar deu anys, dos dels quals a la LF inclosos l’ascens (2017) i el descens (19). La base de Vilassar de Mar és l’escollida per ser la nova directora de joc de l’Spar Girona.

Peña, que no ha pogut acabar la temporada per una lesió a l’espatlla que la va fer passar per la sala d’operacions, ha fet el seu millor curs a nivell de punts (11,1), rebots (4,9), assistències (3,5) i valoració (14) a la Lliga Femenina.

La base s’acomiada del Sedis en una carta en la què destaca com de ràpid li han passat aquests quatre anys, la filosofia en com es viu el bàsquet al club i a la ciutat del l’Alt Urgell, d’una banda i lamenta no haver pogut tancar la seva etapa al parquet. “Sé i confio que ens tornarem a trobar perquè junts ens puguem treure aquesta espina” afirma.

Fa baixada

Laua Peña, a l’espera que l’Spar Girona faci oficial la seva incorporació, seguirà els passos d’Irati Etxarri fa un any, quan la navarresa també arribava a Fontajau després de quatre anys a La Seu un cop acabat el seu contracte. Un camí, del Pirineu a Girona, que fa baixada i que anteriorment ja havien fet els tècnics Miguel Ángel Ortega i Bernat Canut –Joan Carles Díez també entrena l’Uni a la Lliga Femenina després de fer-ho a La Seu– o jugadores com Sonia Borges i Helena Oma –hi va estar cedida el 2018. Rosa Pérez, Cèlia Macià o Mari Moreno van jugar al club gironí a la LF2 després d’haver-ho fet al Cadí. A la Lliga Femenina, Laura Antoja i Laura Camps, Eva Guneva, Astou Traoré, Sofia Da Silva, Jael Freixanet o Vanessa Ble, han defensat els interessos gironins després de passar pel Sedis. També hi ha camins a la inversa com el de Geo Bahí o Júlia Soler, a més de les segones etapes de Pérez, Moreno i Traoré a La Seu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)