Lliga femenina

Faustine Parra seguirà una temporada més a l’Spar Girona

L’Spar Girona ha anunciat avui la renovació de l’exterior francesa Faustine Parra (1,65 m, 2000), que continuarà un any més vinculada al’entitat i que va arribar al club el juliol de 2022 després de completar una gran temporada al GEiEG en la Lliga Femenina 2. En el curs 22-23, Faustine Parra ha fet una mitjana de 4,5 punts a la Lliga Femenina amb un bon percentatge en el tir de tres (39,7% T3). Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat la renovació. “Molt contentes d’anunciar la renovació de Faustine Parra. Ha estat una de les sorpreses de la temporada passada. Per la seva capacitat de tir i creativitat i factor sorpresa en el moment que entrava a pista. És una jugadora que està molt vinculada al club. El seu compromís està més que demostrat i segur que la temporada vinent, amb l’experiència d’aquesta temporada, aportarà més coses”.

Per altra banda, Faustine Parra s’ha mostrat il·lusionada de continuar amb l’Spar Girona. “Fontajau, estic contenta de seguir una temporada més. Ens veiem aviat a Girona. Som-hi Uni”. És la tercera renovació que fa pública el club, que abans havia tancat acords amb les pivots Marianna Tolo i Giedre Labuckiene. Les jugadors que ja està confirmat que no segueixen son Laia Flores, Shay Murphy, Ornella Bankolé, Ceci Muhate, Brittney Sykes, Nora Galve i Terezia Palenikova. El club ha fet públics els fitxatges de Sandra Ygueravide (Gernika), Laura Peña (Cadí), Regan Magarity (Landes) i Marta Canella (Barça CBS).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)