Lliga femenina

María Araújo no seguirà a l’Uni Girona

La fins ara capitana de l’Uni María Araújo (Vigo 1997, 1m87) tanca la seva etapa al club després de quatre temporades defensant la samarreta de l’entitat. Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la situació i ha explicat que “no ha sigut una decisió senzilla per cap de les dues parts. La voluntat de continuïtat és la que ens ha guiat des de l’inici. Per part del club, perquè la María és la nostra capitana i un símbol de l’Uni, per la seva entrega i caràcter que ens ha mostrat durant aquestes quatre temporades. Per part seva, perquè Girona és el club on ha pogut créixer com a jugadora, vivint en una ciutat on s’ha integrat meravellosament”.

Oferta per dues temporades

“El club li ha ofert dos anys de contracte”, ha destacat Palau. No obstant això, “Araújo no accepta perquè es vol centrar en la seva recuperació”. Araújo es va trencar el lligament creuat anterior en l’Eurolliga a la pista del Perfumerías Avenida. Un mes abans, la seva companya Irati Etxarri havia patit la mateixa lesió en un curs certament desgraciat quant a lesions. Una decisió que la directora esportiva considera “comprensible”. “Li desitgem el millor ara, que passa per moments complicats, i sempre. Qui sap si els nostres camins es tornaran a creuar”, finalitza la directora esportiva. El club vol agrair la professionalitat de la jugadora, la seva implicació al club i a la ciutat i li desitja molta sort en els seus futurs projectes.

Missatge d’Araújo

La gallega ha enviat un missatge emotiu a través d’un vídeo penjat a les xarxes: “Vull agrair a tots els que m’heu acompanyat en aquests quatre anys. Crec que hem viscut molts moments molt bons, guanyant algun títol i fent rugir Fontajau. Hem tingut moltes nits màgiques que jo, especialment, recordaré. He aconseguit emocionar-me a Girona i em quedo amb això.” En un to més nostàlgic, la jugadora ha admès que “està clar que aquesta etapa no s’acaba com a mi m’hauria agradat.” “Hauria volgut acabar-la amb l’equip en pista, lluitant fins a l’últim moment. Però bé, m’emporto molts records bonics, moltes persones boniques i estic segur que ens retrobarem en el camí. Un petó” .

La internacional ha acreditat aquest curs 8,5 punts, 7,5 rebots i 1,4 assistències en 23 partits. El seu sostre a Girona el va signar en el curs 2020-21 amb 8,8, 7,9 i 1,6.

L’equip que dirigirà Laura Antoja ha fitxat fins ara a Morgan Bertsch (Mechelen), Sandra Ygueravide (Gernika), Laura Peña (Cadí), Regan Magarity (Landes) i Marta Canella (Barça CBS). El club ha fet públiques les renovacions de Marianna Tolo, Giedre Labuckiene i Faustine Parra.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)