ACB

El Barça rescindeix el contracte a Cory Higgins

Cory Higgins (1,94 m, 1989) deixa de ser jugador del Barça, que li rescindeix el contracte que tenia fins el juny del 2024. La mesura s’emmarca en el pla de viabilitat econòmica que s’ha fixat el propi club, que segons anuncia li ha comunicat la decisió als representants de l’escorta fitxat el 2019 procedent del CSKA Moscou.

Higgins va ser l’MVP de la copa i la lliga el 2021 però en els dos darrers cursos els problemes físics han afectat el seu rendiment. Primer va ser la fàscia plantar i, després, la lumbàlgia. Aquest darrer exercici havia disputat 16 partits a l’ACB, només un com a titular –9,8 punts i 10,3 de valoració en 17 minuts de mitjana– i 32 a l’Eurolliga, cap sortint a l’inici i amb 8,7 i 8,7 en 19:49.

La sortida de Higgins s’afegeix a la de Nikola Mirotic, a qui el Barça també va comunicar la rescissió del seu compromís –el montenegrí tenia encara dos anys més– , i a les de Kyle Kuric, Mike Tobey i Sertac Sanli. Sergi Martínez jugarà cedit al Girona després de renovar fins el 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)