ACB

Un Barça - Penya per començar

El Girona i el Manresa juguen a València i a Gran Canària en la jornada 1

El Barça - Penya del 24 de setembre al Palau (18.30 h) és el plat fort de la primera jornada de l’ACB, el calendari de la qual ha vist la llum aquest dijous al migdia. El Girona comença el dissabte 23 a les 18 h a València i el Manresa a la pista del Gran Canària el diumenge al migdia (13 h). En la jornada 2 e Barça visita el Palència, el Girona rep el Gran Canària, el Joventut juga a l’Olímpic amb el Granada i el Manresa té el Madrid al Nou Congost.

L’1 d’octubre en la jornada 3 hi ha un Madrid - Barça i, els blancs, van a Girona el dia 8 en la 4. L’últim duel entre equips catalans del 2023 és a Manresa amb el Joventut de visitant el 29 de desembre i el primer del 2024 és el Manresa - barça de l’11 de febrer, just abans de l’aturada per la copa i les seleccions FIBA. La lliga regular s’acaba l’11 i 12 de maig amb el Girona a casa contra el Casademont, el Manresa a Tenerife, el Barça a Bilbao i la Penya a Santiago de Compostel·la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció