ACB

Supervivents ‘Lapro’, Abrines i Jokubaitis

Bàsquet. ACB. Només queden tres jugadors del Barça de fa dues temporades i l’equip necessita continuïtat

Exum, Sanli, Sergi Martínez –cedit al Girona–, Smits, Oriola, Kuric, Mirotic, Calathes, Davies, Hayes, Jasikevicius, David Garcia, Darius Maskoliunas, Masiulis, Da Silva, Paulí, Vesely, Kalinic, Satoransky, Tobey i des d’ahir Higgins. Tots aquests jugadors fa dos anys no hi eren. Només queden tres supervivents: Laprovittola, Abrines i Jokubaitis, juntament amb els joves Caicedo i Nnaji, que estaven en dinàmica del primer equip venint del filial, i del cos tècnic només es manté Òscar Orellana, perquè han entrat amb Roger Grimau tres noves peces: Carles Marco, Victor Sada i Xavi Beltran. Un dels objectius que s’ha fixat el Barça és sobretot tenir continuïtat en el projecte per construir un equip guanyador però també, sobretot, perquè l’afició s’hi identifiqui. És per això que moltes de les peces són conegudes i amb molts anys de contracte. La baixa de Higgins, que ja era vox populi ja era prevista amb l’arribada de Dario Brizuela i únicament estan buscant un quatre per tancar l’equip que podria arribar dels Estats Units o d’algun jugador de nivell amb experiència a l’Eurolliga els darrers anys.

Una altra indemnització: Higgins

X.B.

El FC Barcelona va comunicar oficialment als representants legals de Cory Higgins la decisió de rescindir el contracte professional del jugador del primer equip de bàsquet que el vinculava amb el club fins al 30 del juny de 2024. Com deia en el comunicat oficial: “Aquesta mesura se circumscriu en el compliment del pla de viabilitat econòmica fixat pel Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)