ACB

Les entrades per al curs del Girona, avui

Bàsquet. ACB. El club de Marc Gasol obre el procés aquest migdia (12 h), amb els 17 partits dels de Salva Camps a l’agenda

Les entrades per al públic general per als 17 partits del Girona en la lliga ACB 2023/24 surten a la venda aquest migdia (12 h). Es poden adquirir mitjançant el lloc web o l’app del club gironí, que entre altres serveis continuarà oferint l’audiodescripció de tot allò que passa al parquet per a persones cegues o amb poca visibilitat –s’ha de demanar abans amb un correu electrònic.

El primer partit de lliga a Fontajau és el dijous 28 de setembre (20.30 h) contra el Gran Canària de Roko Prkacin i, aquesta temporada, sis dels 17 partits del Girona seran en dissabte a les 20.45 h: Tenerife (jornada 5), Unicaja (9), Breogán (10), Morabanc (12), Baskonia (16) i Bilbao (31). De fet, a fora també n’hi ha mitja dotzena en aquesta franja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)