ACB

Presentats els quatre nous blaugrana

Joel Parra, Willy Hernangómez, Darío Brizuela i Jabari Parker són els quatre nous jugadors blaugranes. Aquesta tarda, han estat presentats com a culers a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

A l’acte no hi ha faltat el president Joan Laporta o els directius de l’entitat. Però tampoc algunes llegendes de l’equip com Epi o Norris i també representants dels grups d’animació. “Tenim un equip molt il·lusionant, que comença amb un nou entrenador, però que coneix molt bé la casa i sap el que és guanyar títols importants. Estic convençut que acompanyats per tot aquest grup humà podreu expressar el millor del vostre bàsquet, que és el que volem tots els culers”, ha afirmat el president de l’entitat, que ha estat el primer a agafar el micròfon.

El següent ha estat el president de la secció de bàsquet, Josep Cubells, qui ha estat l’encarregat de presentar els fixatges. El primer, Joel Parra, a qui ha descrit com a un jugador molt polivalent, i n’ha destacat la seva energia a pista i capacitat per connectar amb la grada. El següent ha estat Dario Brizuela, qui, segons el president, va afirmar: “per ser del Barça, hagués vingut caminant des de Màlaga.” A Willy Hernangómez, li ha donat les gràcies pel seu compromís i ha assegurat que serà “un dels pivots que fan època” i que l’afició “ja l’estima”. L’últim torn ha estat pel nord-americà Jabari Parker, que va ser el número 2 del draft de l’NBA. “Un jugador excel·lent, que s’ha d’adaptar al bàsquet europeu i al Barça.” I el president també ha volgut donar importància a l’aposta del jugador per venir al club culer.

Després dels parlaments dels dos presidents, han donat els micròfons als nouvinguts. Tots quatre han coincidit que el que els ha cridat més per sumar-se al projecte blaugrana ha estat l’ambició de guanyar títols, i poder ajudar-hi. El club inicia una nova època amb il·lusió, i també ho fan els seus jugadors: “Portem dos entrenaments amb l’equip i sembla que portem cinc anys junts”, ha volgut assenyalar Joel Parra.

Els quatre fixatges s’estrenaran aquest cap de setmana amb un gran repte. Dissabte el Barça jugarà la semifinal de la Supercopa Endesa contra el Madrid (18:30h) a Múrcia. Willy Hernangómez, exjugador del club blanc, ha assegurat que es deixarà la pell per guanyar el seu exconjunt. “Al Madrid el veig com un rival a qui haurem de guanyar. Em deixaré la pell pel club en cada moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)