ACB

El Barça supera la Penya en un derbi especial per Parra (95-79)

L’exjugador del Joventut ha viscut un partit especial amb 14 de valoració en 19 minuts de joc

El Barça s’ha endut el derbi contra la Penya en un partit marcat per la igualtat durant els primers 20 minuts però després els de Roger Grimau han estat superiors (95-79). La diferència en els triples ha estat clau: 15/26 del Barça i 4/22 la Penya. Ha estat un partit especial per Joel Parra que s’enfrontava per primera vegada al seu exclub on va estar durant 18 anys. Ha tingut un bon partit amb 14 de valoració amb 19 minuts de joc amb 5 punts, 3 rebots i 3 assistències.

La Penya ha començat molt sòlida amb Tomic com a gran dominador i Andrews com a referent ofensiu (5-7). La reacció del Barça ha arribat des del tir des de la llarga distància amb un 4/6 triples (22-16). Però l’entrada d’Onuaku ha retornat la igualtat (22-20). Al segon quart els blaugrana han donat un pas més. Un triple de Kalinic i un contracop de Satoransky han obligat a demanar un temps mort (32-24). El parcial ha continuat creixent amb un 7-0 (34-24). Els verd-i-negres han intensificat més la seva defensa i Onuaku ha marcat territori dins la zona. Al descans 44-40 amb Da Silva com a millor jugador blaugrana.

Al tercer quart Vesely ha sortit llançat amb sis punts seguits provocant el temps mort després d’un minut i mig (50-40). Als últims instants Willy amb un rebot ofensiu i cistella i un triple i cinc punts seguits de Brizuela han fet una estirada important (68-57). Un altre cop Willy, amb un 2+1, ha augmentat la màxima (71-57) que ha arribat a ser de 15 punts (74-59). Al tram final Parker, amb dos triples, no ha donat opció a la remuntada