Lliga catalana

La Seu d’Urgell presenta la 35a edició de la Lliga Catalana AON 2023 Femenina

El Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell ha estat l’escenari, aquest dimarts 26 de setembre, de la presentació de la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, juntament amb la regidora d’esports de la ciutat, Bàrbara Romeu; el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril; i el president de l’AE Sedis, Pere Porta.

La Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina comptarà amb la presència del Cadí La Seu, el Barça CBS, l’Spar Girona, i el Talenom Boet Mataró com a campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023. Organitzada per l’FCBQ amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, la competició tornarà a adoptar el format de Final a Quatre (semifinals + final) en el que serà un dels grans esdeveniments a terres lleidatanes en commemoració d’un Centenari del Bàsquet Català (1923-2023).

Divendres 29 de setembre es disputaran les semifinals que arrencaran a les 18.15h amb el partit entre l’Spar Girona i el Barça CBS. D’altra banda, el Cadí La Seu, vigent campió de la competició, s’enfrontarà amb el vencedor de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023 (Talenom Boet Mataró) a la segona semifinal prevista per a les 20.45h. La final es disputarà diumenge 1 d’octubre a les 17h. Tots els partits s’emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)