Eurolliga

El Barça treu de la pista el Bayern (98-59)

Partit impressionant dels blaugrana amb Vesely dominant i Parker a un nivell altíssim (15 punts)

El Barça continua intractable a Europa i després del cop de puny sobre la taula a la pista de l’Olympiacòs i del Partizan avui ha humiliat en tota regla el Bayern de Pablo Laso que ha estat neutralitzat (98-59). Parker ha retornat a fregar les dobles figures (12 punts i 6 rebots) fent un partidàs.

Els de Roger Grimau han marcat el ritme des del salt inicial amb una sortida espectacular de Laprovittola repartint assistències i Vesely definint (13-2). La renda ha continuat augmentant progressivament amb protagonisme ofensiu per tothom. La diferència màxima han estat 18 punts (41-23) abans d’arribar al descans (43-27). Però el recital defensiu ha crescut encara més a la segona part amb un Barça brutal que ha arribat a guanyar de 41 punts (96-55) -després d’un cop de dits de Parra- a un Bayern que venia de guanyar dimarts al Buesa Arena al Baskonia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)