Eurolliga

Roger Grimau: “Som millors que l’última vegada”

“Guanyar sempre et dona un plus de tranquil·litat, però el vestidor sempre ha confiat. Són 90 partits, hi haurà moments per a tot. Hem d’estar tranquils, amb els peus a terra i no deixar de millorar tot l’any.” És la reflexió de Roger Grimau en la prèvia del Madrid - Barça d’Eurolliga d’aquest dijous, un partit que el tècnic assegura que “sempre és especial” i que malgrat li donin “molta importància” és “la cinquena jornada de la Eurolliga” i encara “queda molta temporada”.

El conjunt blanc és l’únic que ha superat els blaugrana aquest curs. “Som millors que l’última vegada que hi vam jugar. Estic molt content amb l’evolució de l’equip en atac i en defensa, però queda molta temporada per endavant. No deixa de ser un partit més, encara que sigui important. Donem molta importància al clàssic, però és la cinquena jornada de l’Eurolliga”, apunta l’entrenador, que posa en valor: “Tenim ganes de guanyar tots els partits d’aquí a final de temporada. Contra el Madrid, és clar que també. Igual que el Madrid tindrà moltes ganes de guanyar-nos a nosaltres. No és cap misteri. Guanyar el clàssic t’alegra molt i perdre’l et fot molt”.

“Portem tres partits contra ells i la temporada acaba de començar. Això potser li treu una mica de gràcia als clàssics, però alhora li dona més gràcia a aquest joc. Jugarem moltes vegades contra ells i sempre has d’estar pendent de què t’ha funcionat i què pots canviar. Són petits detalls”, posava en context Grimau, segons el qual “perdre contra el Madrid sempre és fotut per a un culer, com ho serà per a ells quan passi”.

“Per guanyar el Madrid, has de fer moltes coses bé, com controlar els rebots i les pèrdues. Ells tenen grandíssims jugadors. Campazzo està assumint molt protagonisme i fent-ho molt bé. I el gran poder físic que té Tavares també serveix perquè la resta estiguin més agressius en defensa” analitzava l’entrenador del Barça, per a qui l’evolució de les darreres setmanes “està sent bona” malgrat matisar que són “ambiciosos a arribar a un millor nivell de joc” i “a poc a poc anar creixent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)