ACB

Corey Davis Jr reforça el Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona ha oficialitzat la incorporació amb contracte temporal de Corey Davis Jr (1m86, 1997). De fet, el jugador va aterrar ja ahir a Barcelona i avui s’ha entrenat a Girona. El base i escorta nord-americà de 26 anys ha disputat les dues últimes temporades al Pallacanestro de la Serie A italiana, i en el darrer curs va fer una mitjana de 13 punts, 2,7 rebots i 4,5 assistències. Davis es caracteritza per ser un jugador amb molta capacitat de tir, sobretot des de sis-setanta cinc on l’any passat va tenir prop del 40% d’encert. A més a més, també és capaç de robar, córrer i assistir, un perfil que encaixa bé amb el joc del conjunt de Salva Camps. “Estic motivat de ser aquí. He parlat amb els entrenadors, amb jugadors que han estat aquí o han jugat contra l’equip. Tenim l’oportunitat de fer grans coses”, ha dit el nou fitxatge.

El nord-americà va iniciar la seva carrera professional als Houston Cougars (2017-19) de la NCAA on va destacar i va aconseguir entrar l’any 2019 al draft de l’NBA. Malgrat el seu gran rendiment a l’equip, no va estar seleccionat per cap equip. També té experiència a la lliga turca, francesca i adriàtica. Desreps del pas pel bàsquet universitari nord-americà, va aterrar a l’Afyon de la primera lliga turca en la temporada 2019-20. El següent curs el jugaria al Gravelines de la màxima competició francesa. En la 2021-22 començaria vestint la samarreta del Mornar-Barsko zlato de l’ABA League i, el mes de novembre, fitxaria pel Pallacanestro Trieste de la LBA Serie A, amb el que renovaria per la darrera temporada 2022-23.

Amb la possible complicació de la lesió de Quino Colom al turmell, a l’espera dels resultats de les proves mèdiques, i la recuperació de Juani Marcos, el club s’ha vist obligat a intensificar la recerca d’un jugador a la posició de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)