Eurolliga

Roger Grimau: “Hem de ser més regulars”

El Barça rep el Panathinaikòs (20.30 h per DAZN) al Palau Blaugrana després de dues derrotes a domicili

Després de dues derrotes consecutives a domicili, contra el Real Madrid a l’Eurolliga (65-64) i el València a la lliga ACB (71-68), el Barça torna al Palau per reprendre la competició europea contra el Panathinaikòs (20.30 h per DAZN). El partit serà especial per a la família Hernangómez, ja per primer cop en un partit d’Eurolliga es veuran les cares els germans Willy, en l’equip blaugrana, i Juancho, en el conjunt grec. Després de cinc jornades, el Barça ocupa el segon lloc (4-1) i el Panathinaikòs, el desè (2-3).

Tot i les dues últimes ensopegades, el tècnic Roger Grimau apunta que l’equip “està animat i amb ganes de jugar al Palau Blaugrana”. “Venir d’una derrota sempre costa una mica més, però intentem veure les parts bones dels dos partits que hem perdut. Hem jugat bé en alguns moments, però també hem tingut moments dolents en què hem encaixat parcials. Hem de ser més regulars”, ha admès. En aquest sentit, l’entrenador del Barça ha assegurat que si el conjunt català vol “aconseguir coses grans, la defensa ha de ser un pilar” com ha passat des de començament de temporada, ja que els blaugrana són l’equip que menys punts encaixa de l’Eurolliga (69,8). “Al principi semblava que no defensaven ni els meus pares, ara estem agafant els mecanismes i defensant bé. Si volem aconseguir coses grans, la defensa ha de ser un pilar. Si en atac no estàs gaire bé, però en defensa sí, això et permet estar en el partit”, ha insistit el tècnic.

Grimau ha incidit en la regularitat com un dels aspectes que l’equip ha de millorar: “Estem intentant trobar mecanismes per, quan perdem la pilota o encadenem un parell d’accions dolentes, no cometre’n una tercera. És qüestió d’identificar-ho i intentar aturar el joc d’alguna manera”. “És l’aprenentatge que hem de treure d’aquests partits si volem competir contra rivals bons que sempre et castiga massa”, ha analitzat l’entrenador del Barça, que tot i això ha posat èmfasi que “té mèrit deixar per sota de 70 punts” dos oponents com el Reial Madrid i el València Basket.

Finalment, Grimau ha explicat que “el més normal seria” que Nico Laprovittola “no estigués per jugar” aquest divendres, una baixa que veu “al noranta i escaig per cent” segura, i ha comentat que està “encantat amb la plantilla” actual, que és “més que suficient” per ser competitiu “si tot va bé i tots els jugadors estan sans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)