Eurocopa

Una prèvia a 4 partits

L’Spar Girona i el Cadí La Seu, que es trobarien en els vuitens, juguen l’anada dels setzens a Szekszárd i Braine-l’Alleud

L’Spar Girona i el Cadí La Seu estan citats a disputar els vuitens de final de l’Eurocopa el mes que ve després de veure’s les cares a la lliga el dia 30 a l’Alt Urgell. Abans han de superar les eliminatòries de setzens, a doble partit amb l’anada a Szekszárd (Hongria) i Braine-l’Alleud (Bèlgica), a les 18 h i les 20 h respectivament, i les tornades dimecres que ve a casa (19.15 h i 20.45 h).

Coneguts

L’Uni ja va superar el seu rival el 2019, quan va disputar les semifinals de la segona competició continental, en una eliminatòria que li permetia de disputar els quarts i que es va resoldre a la pròrroga perquè el 73-67 a Girona deixava l’eliminatòria empatada pel 79-73 a la capital de Tolna –80-73 al final. L’equip de Laura Antoja va tancar la fase de grups 6-0 i el seu rival, que té Jacinta Monroe (1,96 m, 1988), a l’Uni el curs 2012/13– d’estrella, va ser tercer (3-3) del grup de l’Estudiantes (6-0).

El Cadí La Seu juga contra el Castors Braine (20 h) i ho fa sense Júlia Soler I Montse Brotons i amb el dubte de Zoe Hernández. La banyolina s’ha perdut els dos últims partits de la Lliga Femenina perquè en el duel que tancava la fase de grups –líder amb 5-1– es va torçar el turmell. La temporada passada, el Cadí va trobar-se el conjunt való a la fase de grups. En l’anada va guanyar per 54-63 i en la tornada va perdre per 63-66 a la pròrroga, però el resultat li va servir per accedir a les eliminatòries, en les quals va establir el seu sostre europeu arribant als quarts de final, quan va caure eliminat a mans del Galatasaray. El Castors (4-2) va ser segon del grup d’un dels més ferms aspirants a alçar el títol, el London Lions (6-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)