Eurocopa

El Cadí La Seu sotmet el Castors (62-84) i enfila el camí cap als vuitens

El plantejament defensiu del conjunt urgellenc i l’exhibició de Campisano (27 punts) han estat claus en el clar triomf català en l’anada dels setzens de final de l’Eurocopa

El Cadí La Seu torna de la seva visita a la pista del Castors Braine amb una renda considerable de 22 punts (62-84) i posa peu mig als vuitens de final de l’Eurocopa. L’equip urgellenc ha dominat el seu rival de principi a fi, en totes les facetes del joc, i ha tingut en una inspiradíssima Sierra Campisano (27 punts) el gran referent ofensiu. El partit de tornada es disputarà dimecres que ve a la Seu d’Urgell (20.45 h).

El Cadí la Seu ha colpejar primer. Amb el domini del rebot, recuperacions en defensa i anotant en transició, l’equip alturgellenc ha aconseguit un primer parcial de 4-12. El Castors ha reaccionat a còpia de triples (19-18), però el Cadí ha replicat amb un altre llançament des de més enllà dels 6,75 m de Campisano per completar el primer quart amb avantatge (19-21). La història s’ha repetit en el segon quart. El conjunt de Fabian Téllez ha començat molt millor. Ha pogut córrer al contraatac i ha ampliat la renda fins als 10 punts amb un parcial de 0-8 (29-19). El tècnic local s’ha vist forçat a demanar temps mort i el conjunt való ha agafat aire gràcies als tirs lliures (30-34). El Cadí, però, continuava marcant el ritme i arribava a l’equador amb un màxim avantatge de 11 punts (34-45).

Després de la represa, el Cadí ha continuat amb el seu pla de partit. El Castors ha plantejat diferents sistemes defensius, però no ha pogut aturar el conjunt català, molt còmode i efectiu i que enfilava la seva renda fins als 20 punts amb una Campisano estel·lar (46-66). Tot i la clara victòria, l’equip de Téllez no ha abaixat el llistó i ha continuat persistint per obtenir la màxima renda possible i tancar el partit amb el definitiu 62-84.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)