Eurolliga

El Barça, amb dubtes i cansat

Bàsquet. Eurolliga. Rep l’Armani Milà, que arriba sense el lesionat Niko Mirotic (20.30 h)

Encara que una tendinopatia al tendó d’Aquil·les del peu esquerre impedirà el retorn de Nikola Mirotic al Palau Blaugrana, l’EA7 Armani Milà mesurarà avui (20.30 h per Movistar) els dubtes i el cansament d’un Barça que ha perdut tres dels quatre partits en vuit dies i que dimecres va encaixar contra el Baxi Manresa (82-83) la primera derrota a casa. L’equip de Roger Grimau va pagar la inconsistència en l’apartat físic i defensiu, com va diagnosticar el tècnic: “En alguns moments ens han superat físicament, ens han pressionat molt i no hem sabut igualar.” “Quan aconseguim avantatges, no tenim constància”, va afegir l’entrenador, que va reconèixer que estava vivint “el pitjor moment” des que va agafar el primer equip.

El Barça, segon de l’Eurolliga (10-3), té l’oportunitat de redreçar el rumb contra l’antepenúltim (4-9). L’equip d’Ettore Messina tampoc està rendint al nivell esperat en el campionat italià –vuitè–, encara que diumenge va vèncer la Virtus (82-80) i va tallar una ratxa de cinc derrotes entre totes les competicions. A banda de l’absència de Mirotic, màxim anotador i rebotador de l’equip amb 17,6 i 6,2, tampoc s’espera que hi hagi Kevin Pangos (apartat) ni Billy Baron (lesionat). El pes ofensiu recaurà en l’exterior més talentós, Shavon Shields (17,4 punts i 46,5% en triples), que no ha baixat dels 18 punts en les sis darreres jornades europees. A la pintura, Johannes Voigtmann (7,9 punts i 3,7 rebots) i Nicolò Melli (6,2 i 4,3) se les hauran amb Jan Vesely (11,9 i 4,7) i Willy Hernangómez (12,2 i 4,9), que va impulsar la victòria contra el Fenerbahçe: 21 punts i 9 rebots. Grimau espera recuperar Abrines, baixa contra el Baxi per molèsties musculars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)