Eurocopa

Jordi Sargatal: “Aquest món és així ”

“M’he d’ajustar a la situació entenent totes les parts i preparat per assolir aquest repte” diu el tècnic interí de l’Spar

“Mirant d’ajustar-me, ahir estava per venir a ajudar al 100% amb la Laura. No hi és i m’he d’ajustar a la situació entenent totes les parts i preparat per assolir aquest repte” diu Jordi Sargatal en la prèvia de l’Spar Girona - Szekszárd, la tornada dels setzens de l’Eurocopa amb 12 punts per a l’Uni i el primer dels dos partits del gironí al capdavant de la banqueta per la destitució de Laura Antoja. “Malauradament no és la primera situació que visc en aquest sentit, aquest mon és així però estic preparat en ajudar en tot el que faci falta, concentrat en el pla de partit amb l’equip per poder fer una bona reacció” posa en context sobre l’interinatge.

“La derrota amb l’Estudiantes va ser dura i a més encaixar la sortida de l’entrenadora... Son professionals, situacions que algunes ja han viscut i enfocades en el proper rival que és demà” afirma. Sobre el conjunt hongarès, recorda:“Ens coneixem més els dos equips i segur que hi haurà petites trampes o situacions diferents que ens puguem trobar. És un rival molt dur sobretot en les primeres línies de passada, intentant robar i pressionant. Hi hem d’estar molt alerta, allà ho vam controlar bastant bé. També tenen un joc interior que sap jugar tant en el bloqueig directe com postejant, que ho vam controlar bé i hem de millorar el bloqueig”. “M’espero un partit igual de dur o més, sabent que ells tenen el desavantatge. Nosaltres només podem enfocar-nos en treballar des del minut zero, acció a acció en atac i en defensa i arribar al final per veure que hem passat l’eliminatòria” hi afegeix.

“L’equip estarà preparat per sortir al 200% des del minut zero” afirma Sargatal, que sobre la dinàmica que ha dut l’equip, apunta: “Hem d’aconseguir la regularitat contra rivals inferiors que son durs”. “Si no sortim concentrades podem tenir problemes amb qualsevol equip. No hi ha marge per a l’especulació i per a mi el partit d’anada és anecdòtic. Hem de reduir la capacitat anotadora que tenen alguna de les seves jugadores” exposa sobre l’escenari que es trobaran.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)