Eurocopa

El Cadí i l’Spar han de certificar el pas als vuitens

Bàsquet. Els dos afronten la tornada a casa de l’Eurocopa amb avantatge

El Cadí La Seu i l’Spar Girona han de certificar avui la seva classificació per als vuitens de final de l’Eurocopa a casa. Els dos conjunts catalans tenen avantatge del partit d’anada, que van jugar fora, i tenen suficient marge. Les urgellenques van guanyar a la pista del Castor Braine belga per 62-84 en un gran partit i els 22 punts de diferència els donen molta tranquil·litat per al partit d’aquest vespre (20.45 h). Les gironines, per la seva part, es van imposar al Tarr KSC Szekszard hongarès per 77-89, dotze punts, i tampoc no haurien de tenir gaire problemes en la tornada a Fontajau (19.15 h).

El problema de l’Spar Girona és que aquesta setmana han destituït l’entrenadora Laura Antoja pels mals resultats a la Lliga Femenina, i s’ha de veure com està l’equip. Jordi Sargatal, el segon entrenador, estarà al capdavant de l’equip gironí fins que arribi el nou tècnic per finalitzar la temporada. Tot sembla indicar que podria ser Roberto Íñiguez, en la que seria la segona etapa a Girona. Si els dos equips catalans es classifiquen es creuarien en els vuitens els dies 11 i 18 de gener del 2024, amb el partit d’anada a la Seu d’Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)