Eurocopa

El Cadí La Seu torna a guanyar el Castor (87-83) i jugarà els vuitens

Ha fet una magnífica primera meitat i s’ha encallat en atac en el tercer quart

El Cadí La Seu ha fet la feina i ha certificat la seva classificació pels vuitens de final de l’Eurocopa al guanyar per 87-83 el Castor Braine belga. El conjunt urgellenc ja s’havia imposat en el partit d’anada (62-84) i tenia una clara avantatge de 22 punts. El seu rival en els vuitens serà l’Spar Girona. El Cadí ha fet un magnífica primera meitat, s’ha encallat en atac en el tercer quart i ha controlat la seva curta avantatge en els darrers deu minuts.

El Castor ha iniciat el partit amb dos triples seguits, però la resposta del Cadí ha estat anotar-ne tres de consecutius i posar-se per davant en el marcador. En els primers minuts l’enfrontament ha estat ajustat, però a partir de 19-19 les urgellenques han fet un parcial de 13-0 i han arribat al final del primer quart amb una avantatge clara, 32-19. L’encert en atac de les locals ha continuat en el segon període amb Remenarova i Lahtinen (4 triples) molt inspirades. Al descans s’ha arribat amb un avantatge de 19 punts, 62-43.

En l’inici de la segona meitat el Cadí s’ha situat amb 21 punts d’avantatge, però a partir d’aquí ha entrat en una sequera anotadora impressionant. El conjunt belga ha millorat la seva defensa i ha trobar més solucions en atac, i ha anat retallant les diferències fins al 4 punts al final del tercer quart (68-64) després d’un parcial de 0-12. El Cadí La Seu s’ha tornat a centrat en els darrers deu minuts i s’h mantingut per davant en el marcador, malgrat que el Castor s’ha situat a només un punt (80-79) a dos minuts del final. Remenarova, màxima anotadora amb 21 punts, ha tornat a posar una curt avantatge i les urgellenques han guanyat per 87-83.