NBA

Ricky Rubio, Gran Creu de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu

El Consell de Ministres ha concedit aquest dimarts al jugador català de bàsquet Ricky Rubio la Gran Creu de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu, com a reconeixement al seu palmarès i trajectòria esportiva, així com per ser “un exemple dins i fora de la pista”.

La ministra portaveu i titular d’Educació, Formació Professional i Esports, Pilar Alegría, ha anunciat la decisió de l’Executiu després de la reunió del Consell de Ministres per concedir a Rubio la màxima distinció de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu, atorgada també a d’altres esportistes com Rafa Nadal o Pau Gasol.

“L’han rebut grans estrelles del nostre país, des de Conchita Martínez, a Teresa Perales, Carlos Sainz, Gervasi Deferr, Rafa Nadal o el mateix Pau Gasol. Enteníem que el seu palmarès i la seva trajectòria el feien també mereixedor d’aquest reconeixement, perquè és un exemple dins i fora de la pista”, ha dit la ministra.

Ricky Rubio, de 33 anys, va anunciar el 5 d’agost de l’any passat que parava la seva activitat professional per cuidar la seva salut mental i el dia 4 va confirmar la seva retirada de l’NBA després de dotze temporades, després de l’acord aconseguit amb Cleveland Cavaliers per rescindir el contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)