ACB

Shannon Evans: “Sóc un guanyador i espero fer grans coses al Joventut”

El nou base del Joventut Badalona Shannon Evans assegura que és un jugador guanyador i que “espera fer grans coses a la Penya”, en declaracions realitzades al club català. El jugador nord-americà amb passaport guineà es mostra molt feliç d’arribar a Badalona: “Estic molt emocionat de tornar a la lliga ACB, és una molt bona oportunitat ser a Badalona, una ciutat increïble amb una gran base d’aficionats al bàsquet”.

“Estic en una ciutat on sempre es parla de bàsquet, i m’encanta estar al costat de gent que coneix el joc i estima aquest esport, és una sensació fantàstica”, ha afegit. A l’hora de descriure’s com a jugador, Evans puntualitza que és “molt enèrgic, ràpid, elèctric i guanyador”, així com lloa els que seran els seus companys d’equip. “He jugat moltes vegades contra ells, estic emocionat de ser ara al seu costat i poder ajudar-los a sumar més victòries”, va valorar sobre els companys.

Finalment, el base explica com es va tancar el seu fitxatge pel conjunt verd-i-negre. “Em vaig emocionar molt quan vaig saber que tenia l’oportunitat de venir al Joventut. Sempre he pensat que seria un bon lloc per jugar, però mai no es va donar la possibilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)