ACB

La Penya tomba el Saragossa en el debut d’Evans (95-84)

Els verd-i-negres continuen forts al Palau Olímpic i superen els aragonesos a la classificació

La Penya continua forta al Palau Olímpic i ha superat un rival directe a qui supera ara a la classificació (95-84). Els verd-i-negres, conscients que a l’anada havien perdut de 30 punts, van sortir molt mentalitzats i amb Feliz i Andrews com a motors en atac van agafar ràpidament avantatge. L’encert en el triple va permetre agafar un màxim avantatge de 18 punts (45-27). Va debutar Evans molt bé en atac (8 punts amb 14 minuts de joc) però superat per Bell-Haynes en defensa. Però un parcial de 0-8 dels aragonesos els va tornar a posar dins el matx (45-35). Al descans 50-38. El Saragossa s’ha enganxat al matx (54-50) però la intensitat de Prey sota el cèrcol i l’explosivitat de Feliz i Evans ha capgirat la dinàmica (62-52). A partir de llavors els verd-i-negres, amb un Pau Ribas espectacular amb 12 punts seguits amb 3 triples, ha sentenciat.