Eurocopa

Hifi talla la ratxa de set victòries seguides de la Penya (89-82)

El francès ha anotat dos triples i una penetració en un final d’infart

El París Basketball, el líder intractable del grup, ha tallat la ratxa de set victòries seguides a Europa de la Penya (89-82) que encara pot acabar segon o tercer a la classificació en les dues jornades que resten per acabar la lliga regular. Al final del matx l’staff del París s’ha encarat amb Duran en un mal gest. L’altra nota negativa ha estat que Andrews ha patit una estrebada a l’abductor de la cama dreta i no ha jugat més. Demà li faran proves per veure l’abast de la lesió.

La Penya ha arrencat sense la intensitat necessària per frenar el potencial i el joc francès que sense la Penya despertar ja havia rebut un 17-4. Els verd-i-negres han entrat dins el partit de nou amb l’explosió de Feliz (32-30) amb 9 punts. Però les 12 pèrdues de la Penya han penalitzat moltíssim i ha castigat amb un 9-0 (41-32). Tot i això un triple de Kraag abans del descans ha deixat la Penya viva (41-35). Al tercer quart s’ha mantingut la diferència d’entre els 6 i els 10. Però ha aparegut Feliz que amb una exhibició ha empatat el matx al final del tercer quart (62-62). Evans ha entrat en escena i Feliz han donat els primers avantatges (65-69). Evans ha continuat el seu festival amb dos triples (67-72) i la Penya s’ha situat en zona per tapar el triple rival. Els francesos han reaccionat amb un 7-0 amb tècnica a Duran inclosa (77-76). S’ha entrat en un final d’infart un altre cop però aquesta vegada Hifi amb tres cistellots, dos d’elles triples, ha fulminat la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)