Eurocopa

A la Penya li falta temps per una remuntada èpica (85-91)

Els verd-i-negres es jugaran la quarta posició i el factor pista a l’última jornada a la pista del Prometey

La Penya ha cedit contra el Hapoel Tel Aviv (85-91) i només pot acabar quart de la fase prèvia i no pot evitar ja jugar els vuitens de final. Els verd-i-negres es jugaran tenir el factor pista a vuitens en l’última jornada a la pista del Prometey. Els verd-i-negres perdien de 22 punts (58-80) i s’han situat a cinc punts (85-90) però un triple errat de Feliz a 10 segons pel final ha estat decisiu

El primer temps ha estat un monòleg del Hapoel Tel Aviv que ha fet un festival ofensiu amb la permissivitat defensiva d’una Penya inexistent. Al descans 57 punts d’un equip israelià que ha jugat a plaer contra una Penya que ha perdut 12 pilotes i on el millor ha estat Ruzic (8 punts) i Feliz (10) intentant-ho tot. Al descans 42-57. A la segona part la Penya ha sortit amb bona actitud però el Hapoel ha tingut en tot moment la lliçó apresa i ha liderat el matx amb la Penya sempre a remolc arribant a perdre de 22 punts (58-80). Els verd-i-negres han fet una remuntada increïble però al final (85-90) li ha faltat sort i temps per culminar el què hauria estat un miracle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)