ACB

El treball a Fontajau no es frena amb Birch ben actiu

Bàsquet. ACB. Khem Birch entrena al cent per cent amb l’equip i ja espera el seu debut; Chery s’incorporarà a les sessions de Fotis demà

Són dies tranquils per al Bàsquet Girona, sobretot pel que fa a la competició. Des que l’equip va jugar a Andorra el passat 10 de febrer, els gironins han entrat en un període de 15 dies sense cap partit oficial. Primer va ser la copa, el cap de setmana passat, i ara la finestra FIBA, que endarrerirà una setmana més la tornada a l’ACB. El club ho percep com una gran oportunitat per canviar la dinàmica, a través de l’entrenament i els fitxatges d’última hora.

Calma per progressar

El primer a arribar va ser el pivot canadenc Khem Birch, que va aterrar a Girona a principis del mes de febrer per potenciar el joc interior del conjunt de Fotis Katsikaris. “El jugador ja està al cent per cent amb la dinàmica de l’equip i podrem disposar d’ell per al pròxim partit, si tot va bé”, va dir el tècnic grec del conjunt gironí. Aquesta setmana, a banda dels jugadors que tenen compromisos amb les seves seleccions –Juani Marcos (Argentina) i Gyorgy Golomán (Hongria)–, Fotis no podrà disposar tampoc de Maxi Fjellerup, que té molèsties i que fa un treball individual, apartat de l’equip. Actualment, en els entrenaments hi ha deu jugadors disponibles, entre ells el jugador del filial Pau Sala.

L’arribada de Chery

A Fontajau també esperen el base canadenc Penny Chery, el darrer fitxatge, que s’incorporarà a les sessions a Fontajau divendres al matí: “Hi he parlat està en forma, tindrem una setmana perquè s’adapti al joc”, va dir Katsikaris. El jugador substituirà Corey Davis, apartat de l’equip per causes indisciplinaries i que es continua entrenant en solitari a la pista central de Fontajau després de l’equip.

Això no obstant, no serà la darrera incorporació, ja que el mallorquí Michael Caicedo serà el pròxim a incorporar-se, després del preeuropeu de seleccions, a la disciplina del Bàsquet Girona. L’escorta del Barça necessita minuts i els buscarà amb Katsikaris a Fontajau. Serà una incorporació que elevarà a 15 les fitxes del primer equip, comptant que Davis continua amb la fitxa activa. Així, doncs, Xus Escosa, Marc Gasol i el cos tècnic hauran de gestionar una situació poc sostenible per a la plantilla. Sense pressa, s’haurà de veure qui acaba sortint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)