ACB

El Girona, de bracet amb la Fundació Ramon Noguera

“L’equip s’està ajuntant i la química està creixent. Això al Fotis li agrada” diu Jaume Sorolla

Jaume Sorolla i Mindaugas Susinkas van compartir una tarda d’activitats amb usuaris de la Fundació Ramon Noguera a Fontajau. Una activitat que s’emmarca en l’activació social del patrocini de CaixaBank al Bàsquet Girona. “Han servit perquè en Khem s’adapti a les jugades, la resta de jugadors també. Tenim sistemes nous, l’equip s’està ajuntant i la química està creixent. Això al Fotis li agrada” diu el pivot tortosí sobre les dues setmanes sense lliga, durant les quals el club ha fet dues incorporacions més a banda de la de Birch, Chery i Caicedo. “Serà complicat perquè també han fitxat jugadors nous, és un equip que té les coses molt clares i que està a la mateixa zona baixa, s’ha de guanyar” diu Sorolla sobre el següent partit, el 3 de març a Fontajau contra l’Obradoiro.

CaixaBank va permetre la trobada d’una vintena de nois i noies amb els dos jugadors. És una de les diverses activitats i accions socials de l’entitat financera adreçades al territori. La Fundació Ramon Noguera, creada fa més de 50 anys amb l’objectiu de garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, millorant la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, així com també la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvolupament, per promoure una societat més solidària i inclusiva; n’és un dels focus. Stefi Batlle, CEO del Bàsquet Girona, destaca que “des dels inicis el club va néixer amb la vocació que l’esport i en aquest cas el bàsquet fos una eina de transformació social”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)