ACB

Un detall en la samarreta i un gelat del Rocambolesc pels 10 anys del Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona farà deu anys el 16 de maig, i el club ha preparat diverses iniciatives per celebrar l’efemèride. “Hem previst activitats durant tot l’any”, explicava la directora general, Stefi Batlle. El club ha preparat una samarreta commemorativa que estrenarà en el partit contra el Barça, el 14 d’abril. “En farem una edició limitada i es podrà comprar a la botiga del club. També vendrem com a col·leccionables les que hagin dut els jugadors”, deia Batlle. La samarreta no distarà gaire de l’habitual, i hi afegirà algun detall.

“L’últim partit, contra el Saragossa, també girarà entorn l’aniversari, amb reconeixement a gent que n’ha format part.” Un d’ells és Marc Gasol, tot i que el club desvincula l’homenatge que se li pugui fer un cop retirat als actes de l’aniversari del club, que també treballa per programar un partit de pretemporada “contra un equip rellevant”.

Un gelat Rocambolesc

El Rocambolesc, dels germans Roca, farà un gelat commemoratiu dels deu anys del Bàsquet Girona, que vendrà a la gelateria a partir de mitjan abril. El club també el vendrà en els dos últims partits a Fontajau. “Fa temps que tenim relació amb els germans Roca i se’ns va acudir que era una bona manera.”

“També tindrem una col·lecció de NFT de moments més rellevants d’aquests deu anys, sortejarem una mona el dia del partit contra el Manresa i farem diverses accions de sostenibilitat. La més destacada, en Temps de Flors, amb una acció de conscienciació per l’aigua.” També preveuen fer un dinar popular amb la base, amb tots els nens i nenes.

“Vam començar amb cinc equips de nens i ara tenim 450 equips de nens i nenes, a més dels altres equips. Ha canviat moltíssim, en deu anys. Ens estem centrant que el bàsquet sigui una eina de transformació social. I tenim molts projectes de futur”, explicava la directora general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)