ACB

Fotis Katsikaris: “El més important és competir”

“Hem treballat bé i seguim en la línia de voler millorar coses per donar continuïtat al nostre joc durant els partits i no amb els alts i baixos que hem vist en l’últim partit. I per a mi el més important és competir. Una cosa és competir i l’altra és jugar, hi ha una gran diferència i és l’esperit que espero que tinguin els jugadors i l’equip, per sortir i competir des del salt inicial” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Girona - València, el tercer partit del tècnic grec a la banqueta local de Fontajau, on hi acredita 2-0.

“És una cosa que sabem que pot passar. S’ha incorporat en Minda que tenia un cop de Múrcia, molt fort al turmell, i Pons també que no està al 100 % però que també hi serà” diu el grec, que recupera Quino Colom però perdrà Maxi Fjellerup per una lesió a l’abductor.

“El València ha perdut més partits a casa que a fora, els veig més alliberats i agressius quan juguen fora” destaca el que fou tècnic taronja sobre el proper rival, de qui n’espera “la millor versió” malgrat perdés per 118 a 88 dijous en partit d’Eurolliga a Istanbul contra el Fenerbahçe. “Havent perdut l’últim partit i amb l’objectiu d’entrar al play-inn, tenen una setmana important amb doble partit i estan acostumats a superar un entrebanc, perquè tenen molt talent i en cada posició” hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)